Ioana Ginghină, mai îndrăgostită ca niciodată! Va face Paștele cu noul iubit și fiica ei: „Am activitate”/ VIDEO

 

Timpul a trecut, iar rănile din sufletul Ioanei Ginghină s-au vindecat. Chiar dacă în urmă cu un an, după divorțul de fostul soț, nu ar fi crezut că o să mai întâlnească pe cineva care să îi fure inima, iată că destinul i-a scos în cale un bărbat de care este profund îndrăgostită.

Ioana Ginghină este mai fericită ca niciodată, iar bucuria a venit după o perioadă in care a suferit foarte mult, în urma despărțirii de tatăl fiicei ei, Ruxandra. Actrița locuiește cu noul iubit și cu fiica ei, în locuința în care a format o familie, timp de ani buni, cu fostul partener.

În cadrul unei transmisiuni directe pentru Star Matinal, Ioana Ginghină a mărturisit că nu este atât de afectată de pandemie și se bucură de tot timpul liber cu persoanele dragi. Mai mult decât atât, actrița a dezvăluit că are activitate și trece prin cea mai bună perioadă a vieții sale.

„Sunt într-o perioadă foarte bună, cred că e și datorită faptului că stau la casă și am activitate și de aceea nu sufăr atât de tare”, a spus ea la Star Matinal.

Ce cadouri i-a făcut iubitul ei și fiicei sale

Pe lângă faptul că a reușit să o facă să simtă, din nou, fluturași în stomac, noul partener al Ioanei Ginghină este și un bărbat foarte atent, care le face atenții, care mai de care, mai speciale, atât actriței, cât și fiicei sale. „Am primit doi iepurași, Lulu și Scorțișoara”, a spus Ioana Ginghină despre cadourile primite de la iubit.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest