Ioana Ginghină, mai sexy ca niciodată! A întors toate privirile! Imagini senzaţionale cu actriţa VIDEO

 
+4 click pentru
galerie

La numai câteva zile de la divorţul de Alexandru Papadopol, Ioana Ginghină a făcut senzaţie la ultima ieşire din oraş. Actriţa a fost surprinsă, într-un outfit extrem de sexy, iar imaginile făcute de paparazzii Spynews.ro stau mărturie.

Ioana Ginghină a făcut o declaraţie de stil! Actriţa şi-a pus cei mai scurţi jeanşi din garderobă, un maiou bleumarin şi o cămaşă cu aer masculin, pe care le-a accesorizat cu o pereche de ochelari de soare şi cu o şapcă de marinar pe cap, vedeta a surprins pe toată lumea!

Cum trăim într-o eră a tehnologiei, actriţa butona de zor telefonul mobil. La fel a procedat şi prietena sa. Pentru că îşi aminteau că sunt totuşi una în prezenţa celeilalte, cele două femei au schimbat câteva vorbe şi şi-au zâmbit de câteva ori.

După cum a declarat, în urmă cu ceva timp în urmă, Ioana Ginghină îşi doreşte ca în această vară să călătorească cât mai mult alături de fiica sa şi să se bucure de tot ce are în jur.

„Vreau să mă relaxez, să mă distrez, să stau la terase - inclusiv cu copilul, că nu se pune problema să plec de-acasă sau să lipsesc nopţile. Vreau să stau să mă bronzez, vreau efectiv să nu mă mai intereseze nimic. Eu sunt Fecioară şi mereu am un plan. E, acum nu mai am niciun plan. Şi este extraordinar. Exact aşa eram la 16 ani, deci n-are legătură cu divorţul. De la 16 ani, nu m-am mai lăsat să trăiesc, pur şi simplu.

Cred că o să fie o vară în care o să-mi atrag foarte multe lucruri frumoase. Vreau să merg în Grecia cu Ruxy şi cu sora mea”, a declarat, pentru okmagazine.ro, Ioana Ginghină.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest