Ioana, prima zi de naștere fără Ion Dichiseanu, tatăl ei. „Nu mai am o stare de petrecere”

 

Ion Dichiseanu a murit la 87 de ani, în brațele fiicei lui. Între celebrul actor și Ioana exista o legătură puternică de iubire care nu s-a stins nici după moartea lui. Ioana, chiar și de ziua ei de naștere, nu poate petrece, se gândește la părintele ei pe care nu îl mai are aproape de ea.
 
Ziua de 20 octombrie a fost ziua de naștere a lui Ion Dichiseanu, iar cea de 22 octombrie e cea în care fiica lui s-a născut. Marele actor ar fi împlinit 88 de ani. Dacă ar fi fost în viață, Ioana Dichiseanu ar fi petrecut la un restaurant aniversările lor. „Ziua mea de naștere e frumoasă datorită soțului mei, a mamei mele, a fiicei mele. În sufletul meu, însă, simt un gol, acolo undeva. Îi simt lipsa tatălui meu. Noi ne petreceam zilele împreună. Fie că era vorba de zilele de naștere sau de Sfântul Ion, ne adunam cei apropiați și serbam împreună”, a mărturisit Ioana Dichiseanu pentru fanatik.ro.
 
În prezent, Ioana Dichiseanu își vede de viața ei, de familia ei. Își dorește să fie sănătoasă, dar și să păstreze vie amintirea tatălui ei. „În general, nu prea petreceam de ziua mea. Erau petreceri… Să zic mai degrabă adunări împreună cu familia. Nemaifiind tata, nu am o stare de petrecere. Îi mulțumesc, totuși, lui Dumnezeu că am aproape persoanele dragi”, a mai adăugat Ioana.
 
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest