Ioana Simion a depus actele de divorț!

 

Ilie Năstase și Ioana Simion au ajuns din nou în pragul divorțului, iar dacă în urmă cu doar câteva luni cei doi parteneri au ținut prima pagină a ziarelor cu faptul că ajunseseră la despărțire, acum pare că același lucru se repetă. Astfel, încă soția fostului tenismen a anunțat pe pagina personală de Facebook că s-a despărțit de Ilie Năstase, iar acum, femeia a luat atitudine și a depus și actele de divorț.

De asemenea, despărțirea a fost anunțată chiar de ea, recent, mai precis în urmă cu o săptămână, atunci când a transmis pe pagina personală de Facebook că răbdarea sa a ajuns la final, semn că relația dintrea ea și Ilie Năstase nu mai poate fi reparată.

”Astăzi, un capitol din viața mea a luat sfârșit!!!! Mă consider o femeie puternica și mândră de faptele mele…răbdarea mea, iertarea mea, voința și bunele intenții. Pot spune ca această experiența m-a schimbat foarte mult din toate punctele de vedere, chiar dacă a fost nevoie de foarte multă stăpânire de sine. Răbdarea mea a luat sfârșit”, a spus Ioana Simion pe Facebook.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest