Ioana Tamaş, schimbare radicală de look, după ce s-a vehiculat că s-a despărţit de Gabi Tamaş! VIDEO

 

Este cunoscut faptul că atunci când o femeie trece prin momente de cumpănă, primul lucru pe care îl face este să apeleze la schimbări fizice. Mai precis, de look! Aşa se face că şi Ioana Tamaş a suferit mici transformări, după ce s-a vehiculat în presă că relaţia dintre ea şi Gabi Tamaş cam scârţâie.

Bine, nu e chiar altcineva, este tot ea, Ioana Tamaş, dar cu mici schimbări. Se pare că de când s-a speculat că ea şi Gabi Tamaş sunt pe punctul de a se despărţi, şatena a hotărât că nişte mici schimbări ar fi binevenite, asta aşa...pentru a menţine interesul.

Păi cu siguranţă l-a surprins pe Gabi Tamaş, pentru că dacă e să analizăm pozele Ioanei dinainte şi cele de acum, diferenţele sunt vizibile. Şi ştiţi cum se spune, că atunci când o femeie trece prin clipe mai dificile, îşi schimbă tunsoarea ori culoarea părului, aşa a făcut şi soţia lui Gabi Tamaş. Şi-a lăsat părul să crească luuung şi l-a vopsit mai închis.

Costă şi aceste mici modficări, dar pentru a-i atrage atenţia soţului, merită din plin. Iar Ioanei îi stă tare bine cu noua coafură mai delicată şi mai feminină. Iar la fel de feminin este şi stilul pe care Ioana Tamaş l-a adoptat în ultima perioadă. A lăsat-o mai uşor cu blugii, şi a scos din dressing fustele şi rochiile, care îi vin de minune. Păi la ce trup lucrat la sală are nici nu se putea altfel.

Gabi Tamaş şi soţia lui se înţeleg mai bine ca niciodată! Fotbalistul a postat o fotografie în mediul online alături de Ioana şi de fiica sa, iar la descriere a adăugat: „Familie”, semn că celor doi le merge extraordinar, contrar speculaţiilor.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest