Ipostaza uluitoare în care au fost surprinși Pepe și Raluka! Se formează un nou cuplu în showbiz? VIDEO

 

Să vezi și să nu crezi! La scurt timp după ce a semnat actele de divorț de Raluca Pastramă, se pare că Pepe este dispus să își deschidă inima, din nou. Și nu în fața oricărei femei. Ci în fața artistei Raluka, alături de care a fost surprins într-o ipostază interesantă. Se formează un nou cuplu în showbiz?

Pepe și Raluka au fost surprinși împreună, într-o ipostază tandră, spre deliciul prietenilor cu care se aflau la aceeași masă. Ana Baniciu a fost cea care i-a filmat pe cei doi artiști în timp ce se tachinau, iar momentul a avut loc în cursul serii de joi, atunci când cei doi concurenți de la “Te cunosc de undeva” au ieșit împreună în oraș.

Se pare că cei doi au fost invitați la petrecerea aniversară a unui bun prieten comun, petrecere care a avut loc într-un restaurant de fițe din Capitală. Raluka și Pepe au stat la aceeași masă, unul lângă celălalt, iar din imaginile filmate de Ana Baniciun, atât artista, cât și cântărețul s-au bucurat din plin unul de compania celuilalt.

Rămâne de văzut dacă Pepe și Raluka vor forma cel mai nou și inedit cuplu din showbiz! Însă ce este cert e faptul că există chimie din plin între cei doi!

Pepe, despre o nouă relație, după divorțul de Raluca Pastramă

În urmă cu putin timp, imediat după divorțul de Raluca Pastramă, Pepe a mărturisit în cadrul emsiunii “Xtra Night Show” că este pregătit să iubească din nou, în ciuda decepției amoroase prin care a trecut din cauza mamei fiicelor lui.

„Nu a trebui să surprindă pe nimeni dacă mâine-poimâine va apărea, eu sau ea, cu cineva de mână”, a afirmat artistul, la Xtra Night Show.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest