Irina Begu, pusă într-o mare încurcătură! Ce face în timpul liber prietena Simonei Halep VIDEO

 
+4 click pentru
galerie

Avem filmări rare cu prietena Simonei Halep, iar paparazzii spynews.ro au filmat-o pas cu pas! Am văzut în ce încurcătură a fost pusă şi cum s-a descurcat vedem chiar acum.

Irina Begu ţine milioane de români cu sufeltul la gură atunci când este pe terenul de tenis... însă puţini sunt cei care ştiu ce îi place sportivei să facă în timpul liber. Dar cum Antena Stars Vede Tot, am aflat cu ce se ocupă tenismena în timpul liber, iar imaginile surprinse de paparazzii noştri stau mărturie.

Zilele trecute, paparazzii Spynews.ro au surprins-o pe Irina Begu la o sesiune de cumpărături între-un cunoscut mall din capitală.Îmbrăcată sport, cu o pereche de pantaloni de trening, o geacă de iarnă şi o pereche de pantofi sport, tenismena a luat la pas magazinele din centrul comercial.

Dornică să îşi înnoiască garderoba, Irina Begu a vizitat mai multe magazine şi a probat o mulţime de haine, însă nu a achiziţionat foarte multe articole vestimentare, semn că tenismena este pretenţioasă atunci când vine vorba despre imaginea ei.

La un moment dat, dornică să-şi cumpere câteva perechi de pantaloni, Irina Begu a întâmpinat ceva probleme. După ce a studiat cu atenţie produsele de pe rafturi, jucătoarea de tenis a constatat că nu găsea mărimea potrivită. Din fericire, totul s-a rezolvat cu ajutorul unui angajat al magazinului pe care Irina l-a rugat să-i aducă o pereche de pantaloni în mărimea potrivită.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest