Irina Loghin, sărbătorită ca o regină! Ce moment a emoționat-o până la lacrimi/ VIDEO

 

La împlinirea frumoasei vârste de 81 de ani, Irina Loghin a fost sărbătorită ca o regină. Artista a avut parte de momente de neuitat, chiar în cadrul unui eveniment, unde a fost invitată să cânte.

Aşa cum era de aşteptat, Irina Loghin a avut parte de o aniversare de vis! Îndrăgita artistă de muzică populară a fost aşteptată la Constanţa de sute de persoane, care nu au uitat de ziua ei de naştere, aşa că au pregătit un moment demn de "Marea doamnă amuzicii populare". 

Proprietarii localului i-au făcut o surpriză de proporţii la finalul evenimentului! "Regina muzicii populare" a primit un tort imens, cu adevărat special, cu trei etaje, iar cei prezenţi i-au cântat " La mulţi ani!".

Cei care i-au pregătit surpriza de proporţii, i-au făcut şi o urare extraordinară, iar marea doamnă a muzicii româneşti s-a arătat impresionată până la lacrimi de acest gest.

„Dragi prieteni, haideţi să o întrerupem pe doamna Irina, că ne-a întrerupt toată viaţa. (...) Haideţi să o întrerupem şi noi pe dânsa pentru că acum două zile a împlinit frumoasa vârstă...nu spunem cât. Este ziua doamnei Irina Loghin. Haideţi cu toţii!.....La mulţi ani, regina cântecului românesc, doamna Irina Loghin, care ne-a încântat toată viaţa” au fost cuvintele pe care le-au spus organizatorii evenimentului, înainte să îi cânte „La mulţi ani”

Irina Loghin a fost o apariţie impecabilă şi la acest eveniment. Artista a fost îmbrăcată în port popular, coafată elegant şi mereu cu zâmbetul pe buze, aşa cum ne-a obişnuit dintotdeauna.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest