Irina Rimes, despre lupta cu depresia și anxietatea cauzate de divorț: „Am tăcut și nu am cântat”

 
+2 click pentru
galerie

Irina Rimes este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi și, deși în viața profesională a cunoscut succesul și îi merge bine, în viața personală lucrurile nu au stat la fel de roz.

Irina Rimes a avut o copilărie grea. A plecat din Chișinău, în București, ca să îsi îndeplinească cel mai mare vis, însă i-a fost foarte greu să se acomodeze și a intrat în depresie.

Problemele s-au ținut scai de Irina, care, după ce a crezut că și-a găsit sufletul pereche, aceasta a aflat că este înșelată și, ulterior, a divorțat.

„A fost o dragoste frumoasă. A fost un om de la care am învățat foarte multe lucruri. Practic, ce sunt am învățat de la el. Am luat foarte multe calități de la el. El este o persoană foarte dificilă, e foarte deschis, iubește oamenii, oamenii îl iubesc pe el, dar este o persoană foarte leneșă. Era ca un copil pe care trebuia mereu să îl cert.” a spus Irina Rimes, în urmă cu ceva timp.

Lucrurile nu au stat mai bine nici din punct de vedere al sănătății pentru artistă. Anul 2020 a debutat cu probleme pentru Irina Rimes care a ajuns de urgență la spital, cu o hemoragie internă.

Și chiar dacă pe plan personal lucrurile păreau că se duc într-o direcție derizorie, iată că Irina Rimes iubește, din nou, și s-a refugiat în brațele unui coleg de breaslă instrumentist. Vedeta a încercat să treacă peste decepția cauzată de mariajul eșuat, iar în imaginile cu noul partener pare foarte fericită, semn că și-a găsit sufletul pereche.

“Acum mă gândesc de două ori înainte să fac un pas. Dar nici măcar nu e ceva de care să îmi pară rău și sunt sigură că nici el nu regretă.” a mai spus Irina Rimes.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest