Irina Rimes, prima reacţie după duetul cu Adrian Minune! „Cineva ar putea să mă numească manelistă” VIDEO

 

După ce a cântat în duet cu Adrian Minune, Irina Rimes a fost în aceeaşi măsură felicitată, dar şi criticată. Aşa că, frumoasa artistă a ţinut să transmită un mesaj tuturor gurilor răutăcioase.

Chiar dacă oamenii de la evenimentul la care au fost invitaţi cei doi artişti, să întreţină atmosfera, au fost de-a dreptul impresionaţi de interpretarea unică a piesei „De-ai fi tu salcie la mal”, cei din mediul virtual, nu au avut aceeaşi părere. Astfel încât, pe reţelele sociale au apărut, ulterior, critici la adresa Irinei Rimes.

Cântăreaţa a postat un mesaj pe pagina sa personală de socializare unde a mărturisit că a fost o onoare să cânte alături de Adrian Minune şi mai mult de atât, în timp ce se bucura de moment, nu s-a temut nicio clipă că i se va putea pune eticheta de „,manelistă”.

„Eu respect orice fel de manifestare muzicală atâta timp cât interpretarea este de calitate. Muzică este despre emoție, nu despre categorii. De-ai fi tu salcie la mal’ este o piesă veche românească și face parte din identitatea națională a poporului, îmi face mare plăcere s-o cant ori de câte ori am ocazia. Am cântat cu plăcere această melodie cu Adrian , la invitația acestuia, fără prejudecăți, fără ezitări din perspectiva că cineva ar putea să mă numească manelistă. Văd în Adrian un muzician excelent și pot să fac abstracție de orice atunci când e vorba de talent”, a declarat Irina Rimes.

Irina Rimes şi Adrian Minune, duet de senzaţie

Irina Rimes a fost invitată să cânte la un eveniment privat, din Galaţi, în urmă cu câteva zile. Pe lângă piesele din repertoriul personal, artista a interpretat şi cântece ale marilor artişti români. Chiar dacă Irina şi Adrian Minune au fost invitaţi să întreţină atmosfera, la ore diferite, în cadrul aceluiaşi eveniment, iată că drumurile li s-au intersectat şi au creat un moment de zile mari.

Adrian Minune şi-a început programul muzical cu piesa „De-ai fi tu salcie la mal” şi conform cu declaraţiile martorilor, artista a decis să rămână să îi asculte interpretarea, fiind impresionată de timbrul vocal foarte puternic al acestuia. Odată ce a conştientizat cine anume se afla în primul rând, pentru a-l audia, artistul de manele i-a oferit imediat microfonul acesteia şi au făcut un duet incredibil.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest