Irinel Columbeanu a ajuns la sapă de lemn! Locuieşte în chirie şi conduce o maşină la mâna a doua/ VIDEO

 

Averea lui Irinel Columbeanu  s-a dus pe”apa sâmbetei”, iar conturile lui nu mai sunt atât de grase precum a crezut lumea până acum. Afaceristul se confruntă cu probleme financiare serioase, după ce i s-a pus sechestru pe întreaga avere!

Irinel Columbeanu nu o duce atât de bine precum pare sau aşa cum crede lumea, iar prezenţa lui în emisiunea Asia Express a stârnit un val de uimire. Mai mult de atât, s-a zvonit că acesta ar fi acceptat  călătoria în Filipine, doar pentru suma de 2.000 de euro.

Însă afaceristul nu se confruntă cu probleme financiare de ieri, ci de câţiva ani, de când instituţiile statului i-a pus sechestru pe întreaga avere. Acum, Irinel Columbeanu locuieşte cu chirie, într-un apartament din centrul rezidenţial din Bucureşti şi conduce o maşină la mâna a doua. Însă, se pare că acesta nu şi-a mai plătit chiria de aproape o jumătate de an şi ar putea ajunge pe drumuri în orice moment.

 ”Irinel Columbeanu locuieşte din toamnă în Cosmopolis. A fost văzut ba singur, ba cu iubita lui sau cu diverse persoane, îşi face cumpărăturile la supermarketul din complex. Din păcate nu mai are zâmbet pe buze, e destul de abătut. Nu o duce prea bine cu banii şi mai rămâne în urmă cu chiria şi cu întreţinerea”, a povestit un apropiat al afaceristului pentru Click.ro.

Potrivit unor surse apropiate ale afaceristului, acesta la începutul anului ar fi vândut un apartament, iar din acei bani a reuşit să îşi păstreze statutul, iar apoi a vândut un alt apartament, iar când nu a mai avut ce să vândă, s-a mutat cu chirie.

Cât despre fiica sa pe care o are cu Monica Gabor, Irinuca, aceasta locuieşte de aproape doi ani la mama ei, în America, iar drumurile pe care le face în România, ca să îşi vadă tatăl, se pare că ar fi suportate financiar chiar de Mr. Pink.

”Irina se află în America de doi ani. Ea învăţa la Liceul Francez «Anna de Noaielles» unde taxele de şcolarizare sunt între 5.000 şi 7.000 de euro. Irinel a considerat că neavând posibilitatea să-i mai ofere fiicei sale un astfel de confort, e mai bine să meargă la mama ei”, au spus surse din anturajul lui Irinel, citează click.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest