Irinel Columbeanu a câştigat lupta cu Monica Gabor! Ce lovitură i-a dat fostei soţii/ VIDEO

 

Irinel Columbeanu a câştigat procesul cu fosta soţie şi, cu siguranţă, este mulțumit. Procesul a avut ca obiect, numirea lichidatorului pentru o firmă la care acţionar majoritar era Monica Columbeanu și avea 99% din acţiuni, iar restul de 1% îi aparţinea milionarului din Izvorani.

Fostul soţ al Monicăi Columbeanu a deschis procesul împotriva firmei respective la Tribunalul din Bucureşti, după ce Direcția Generală de Impozite și Taxe Locale a Sectorului 1 București a cerut radierea companiei pe care „Moni” o avea de 14 ani. În primul an de activitate, firma a avut un câştig foarte mare, după care a început să adune doar datorii şi să aibă mai multe pierderi.

Irinel Columbeanu şi Monica Gabor au fost căsătoriţi cinci ani, iar după divorţ, fiica celor doi a intrat în custodia tatălui. Cu toate acestea, „Vipera de la Izvorani” se poate numi o femeie fericită, dat fiind că în urmă cu doar câteva săptămâni s-a căsătorit cu omul de afaceri chinez, Mr. Pink cu care locuieşte în America, de mai mult timp.

Irinel Columbeanu a ajuns la fundul sacului?

În urmă cu ceva tim, Irinel Columbeanu a postat un anunţ, pe site-urile de specialitate, în care s-a arătat dornic să renunţe, cât mai repede, la mașina sa de suflet! Suma de 29.000 de euro este una infimăumă infimă, dacă luăm în considerare preţul de achiziție.

”Bentley Continental Flying Spur Twin Colour/ Motor W12 6.0 630cp /Perdelute Mansory facute pe comanda./ Interior Piele Luxury Mulliner...in aceasta masina nu exista plastic, este totul imbracat in piele./ Ornamente mahon luxury./ Motorizare este cea de 6.0 630cp, nu confundati cu cea de 560cp cea normala./ Masina este top zustand trage si schimba perfect sunet demential..nu este recomandat pentru incepatori./ 2 chei/ Masina a fost facuta pe comanda si nu exista alta la fel in doua culori./ Este o masina cu stil care atrage orice privire la orice ora./ Revizie efectuata recent+articulatie schimbata inclusiv discuri-placute./ Pret de achizitie 240.000 euro”, se arată în anunțul postat de site-urile de vânzare/cumpărare auto.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest