Irinel Columbeanu a fost externat, după ce s-a infectat cu COVID-19

 

În urmă cu câteva zile, Irinel Columbeanu a sunat la salvare deoarece starea lui de sănătate nu era deloc bună și acuza semne de rău. Fostul afacerist a fost preluat cu ambulanța, testat împotriva COVID-19 la Spitalul Județean Ilfov, iar în urma testării a aflat că e infectat cu noul coronavirus. Din fericire, Irinel Columbeanu a făcut o formă ușoară, astfel după ce medicii i-au administrat câteva zile de tratament împotriva coronavirusului, starea de sănătatea a acestuia s-a îmbunătățit. Prin urmare, cadrele medicale au decis să îl externeze.

Omul de afaceri nu este vaccinat anti-COVID-19, astfel dacă inițial a făcut parte din categoria scepticilor, experiența trăită l-a făcut să se răzgândească. După ce a ajuns la spital din cauza infectării cu Covid-19, Irinel Columbeanu se gândește serios să se vaccineze împotriva Coronavirusului.

„Sunt bine, am ieșit din spital. Nu am nevoie (n.r.- de cineva care să mă ajute). Probabil că da, acum mă voi vaccina”, a spus Irinel Columbeanu în exclusivitate pentru FANATIK, precizând că a avut o formă ușoară a bolii. 


 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest