Irinel Columbeanu, invitat surpriză la Asia Express! De ce a fost chemat în competiţie/ VIDEO

 

În Asia Express, echipa care se poziţionează pe ultimul loc în îndeplinirea unei misiuni, primeşte un mic „handicap” pe parcursul următoarei misiuni. Astfel încât, după ce Alexandru Abagiu şi Radu Vlăduţ au fost la un pas de eliminare, Irinel Columbeanu a fost invitat să călătorească alături de ei.

Alexandru Abagiu şi Radu Vlăduţ au fost la un pas de eliminare, după ce au pierdut cursa pentru ultima şansă în faţa echipelor formate din Dan şi Florin Ristei şi Adda şi Cătălin. Dar pentru că ancora a fost verde, cei doi au pornit în noua cursă. Dar de data aceasta, nu singurei, ci însoţiţi de Irinel Columbeanu.

„M-a luat panica şi disperarea, pentru că mi-am imaginat că totul va fi într-un slowmotion, mai ceva decât un slowmotion. Inevitabil, vorbim de un om în vârstă, un om cu diferite tabieturi, un om obişnuit cu un nivel de lux.” a spus Alexandru Abagiu, în timpul testimonialelor de la Asia Express.

Din fericire pentru Alexandru Abagiu şi Radu Vlăduţ, dorinţa şi perseverenţa lui Irinel Columbeanu a de a le demonstra tuturor că este capabil să treacă peste orice obstacol pe care îl va întâlni, a ridicat foarte mult moralul echipei. Ba chiar mai mult de atât, controversatul personaj din showbiz-ul autohton a reprezentat un real ajutor în echipa celor doi.

„Participarea mea la Asia Express este o provocare şi aşa am privit-o. Acest mod de gândire nu mi se pare un handicap. Însă din punct de vedere fizic îmi dau seama că am un handicap, de care sunt conştient că influentează comportamentul competitiv. În bagaj am două perechi de pantofi și două ținute”, a declarat Irinel Columbeanu la Asia Express.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest