Irinel Columbeanu, părăsit de iubita tinerică după ce a ajuns la sapă de lemn!

 

Irinel Columbeanu nu trece deloc printr-o perioadă prea roz. După ce a ajuns la sapă de lemn, fostul milionar a fost părăsit și de iubita mai tânără cu 40 de ani, după o relație de trei ani.

Deși a fost unul dintre cei mai prosperi afaceriști din România, viața actuală a lui Irinel Columeanu este total diferită de cea pe care obișnuia să o aibă. După divorțul de Monica Gabor, fostul milionar a investit în afaceri care au falimentat, făcând credite de milioane de euro pe care nu a mai reușit să le plătească și care l-au adus, în cele din urmă, la sapă de lemn.

A pierdut tot ce avea, iar acum conduce o mașină de 5.000 de euro și locuiește în chirie într-un apartament cu două camere. Și de parcă tot ce i se întâmplă nu ar fi fost de ajuns, Irinel Columbeanu a fost părăsit și de Oana Cojocaru, tânăra cu 40 de ani mai tânără care i-a fost parteneră aproximativ trei ani.

“El iese foarte rar în oraș, iar când o face este tot timpul singur. Când este întrebat de Oana devine serios și spune că are treabă. Însă, este clar faptul că între ei s-a produs o ruptură, însă rămâne de văzut dacă este vorba despre o ceartă pasageră sau de o despărțire definitivă”, au declarat surse din anturajul acestuia, pentru Impact.ro.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest