Irinel Columbeanu și Monica Gabor, întâlnire secretă. Ce i-a cerut fostul afacerist vedetei: „Ar fi frumos”

 

Irinel Columbeanu și Monica Gabor s-au întâlnit în mare secret. Dezvăluirile făcute de fostul afacerist. 
Irinel Columbeanu și Monica Gabor au fost unul dintre cele mai controversate cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi au împreună o fiică superbă, pe nume Irina, care în prezent locuiește alături de mama ei în Statele Unite. Irinel Columbeanu a făcut recent câteva dezvăluiri inedite din relația cu Monica Gabor. 
Cei doi s-ar fi întâlnit în mare secret anul trecut în luna februarie, pe când Monica se afla într-o vizită în România. 
Recent, Irinel Columbeanu și-a sunat fosta soție în miez de noapte pentru a o invita, atât pe ea, cât și pe fiica lor la lansarea celui de-al doilea volum al cărții scrise de el, care va fi în februarie. 
”E o diferență de 10 ore, așa că am vorbit cu ea la miezul nopții. Am vorbit de toate. I-am spus că mi-ar face plăcere dacă ar putea veni și ea și Irina la lansarea celui de-al doilea volum, care va fi în februarie anul acesta”, a spus Irinel Columbeanu pentru impact.ro.
Monica Gabor nu i-a dat un răspuns sigur fostului ei soț, din cauză că Irina este la școală în acea perioadă. Irinel Columbeanu și-ar dori tare mult ca cele două să fie alături de el. 
”A zis că studiază varianta, să mai vadă, că mai e ceva timp. Irina o să aibă școala, la ea e mai dificil. Sunt un om discret, nu-mi place să întreb prea multe”, a mai spus el.
Irinel Columbeanu a dezvăluit că el și Monica s-au văzut anul trecut, dar nu a dezvăluit care a fost scopul acelei întrevederi și nici ce au discutat. 
„Vreau să vină la lansare, așa ar fi frumos. Nu vreau însă să-i fac probleme, eu am invitat-o. De acum un an nu a mai fost în țară. Anul trecut în februarie ne-am întâlnit, de aceea m-am și gândit că poate vine și anul ăsta. Atunci m-am văzut cu ea, nu și cu Irina. S-a dus la Bacău, și după ne-am întâlnit”, a adăugat fostul afacerist. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest