Ispitele din "Insula Iubirii", din Thailanda, la piscină! Robert: "Alice avea nevoie de un bărbat adevărat"

 

Au petrecut săptămâni bune în Thailanda şi părea că între ei s-a legat o relaţie specială. Robert şi Francesca de la "Insula Iubirii" au vorbit despre prietenia lor, iar Robert a vândut reţeta cu care a cucerit-o pe Alice.

"Noi avem o relaţie de prietenie şi nu cred că ne-ar duce în altă parte. Ieşim peste tot, dar nu putem depăşi limita prieteniei. Trebuie să ştii în primul rând cu cine ai de-a face când ai nevoie să atragi pe cineva. M-am folosit de foarte multe lucruri, Alice a avut nevoie de vorbe frumoase, de o persoană distractivă, un umăr pe care să plângă... Noi aveam un fel de joc în care ne tachinăm continuu. Asta a făcut-o să înţeleagă că e ok să stea cu mine mai mult timp", a mărturisit Robert.

S-a despărţit de iubit după ce s-a sărutat cu Robert în competiţie
În urma acestei strategii de succes, Alice s-a despărţit de Alin, despre care a spus că nu e matur şi că îi lipseşte demnitatea.

"Mă simt în siguranţă alături de Robert. Şi mă face să mă simt foarte calmă. (...) Mă pregătesc să-mi dau mie o şansă.", a mărturisit Alice în cadrul emisiunii „Temptation Island – Insula iubirii”, difuzată miercurea, de la 20:30, la Antena 1.

”Temptation Island – Insula iubirii” supune la supremul test al încrederii cinci cupluri de această dată. Fie că sunt împreună de un an sau de aproape zece, cu toții vor să fie mai siguri pe sentimentele lor și pe relația lor de iubire. Emisiunea poate fi urmărită în fiecare miercuri de la ora 20:30, la Antena 1.

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest