Iubi o arde în cuburi. În timp ce Elena Udrea se plânge de greţuri şi stări de vomă, Adrian Alexandrov petrece ca un bărbat fără responsabilităţi

 

Când pisica nu-i acasă, joacă şoarecii pe masă! Cam aşa stă situaţia şi în cazul de faţă. Iubitul Elenei Udrea profită la maximum că diva este plecată din ţară, tocmaaai în Costa Rica, aşa că  a făcut un show de zile mari, serile trecute într-unul din cluburile de fiţă ale Capitalei. Fără să stea prea mult pe gânduri, şi-a adunat toţi prietenii tinerei şi au dat drumul distracţiei, iar Adrian Alexandrov a petrecut exact ca un bărbat fără responsabilităţi.

Până când va deveni tătic, nu renunţă nici în ruptul capului la vechile obiceiuri. Îmbrăcat cu un tricou negru, lejer şi cu freza proaspăt făcută, Adrian şi prietenii lui petrecăreţi se opreau din dans numai în momentul în care mai sorbeau câteva guri din paharele care le umpleau masa. Nu ştim ce anume au băut, cert este că le-au dau o mare energie. Atât de multă, încât toată seara au fost priviţi cu "poftă" de mai toate domnişoarele prezente în acelaşi loc. Toate detaliile le vezi în video de mai jos.

Citeşte şi: Elena Udrea se plânge de viaţa pe care o duce în Costa Rica:"Mâncarea e de 4 ori mai scumpă decât în România"

Sursa foto: Facebook


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest