Iubita lui What's Up, adevărul despre comportamentul artistului: „Țipă și se agită foarte tare!”/ VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

Invitată în platoul matinalilor de la Antena Stars, iubita lui What's Up a spus adevărul despre comportamentul artistului! Şi, în toiul declaraţiilor, cântăreţul a dat buzna în platou şi şi-a spus partea, după scandalul monstru de acum câteva luni.

Alice Badea și What’s Up se înțeleg din ce în ce mai bine și pare că au trecut definitiv peste scandalul petrecut la domiciliul iubitei artistului, după ce violonista ar fi apelat la 112 acuzând că Whats’ Up este violent cu ea.

Iubita cântărețului a dezvăluit că artistul se poartă extraordinar cu ea, însă mai există anumite momente în care sunt în contradictoriu, iar What’s Up „se aprinde”, dar nu este nimic notabil.

„Este foarte carismatic și felul în care povestește lucrurile este amuzant. Este foarte iubitor. Uneori țipă. El fiind o fire foarte pasională, se agita foarte tare și intrece o limită a expresivitatii. Dar și eu am momente de genul, așa că îl înțeleg. Nu gătește! Aș vrea să gătească.” a spus Alice Badea.

S-a ales cu dosar de ultraj

După ce What’s Up a ajuns pe mâinile oamenilor legii, după ce Alice Badea a sunat la 112 și a anunțat că „fostul ei prieteni o agresează”, autoritățile au ajuns la scara blocului, unde au dat nas în nas cu artistul, în timp ce trecea pe lângă ei ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Alice Badea l-a indicat pe cântareț ca fiind protagonistul scenelor violente și l-au reținut pe Whats’s Up. După ce inițial a refuzat să stea de vorbă cu oanemii legii, artistul a prezentat un comportament foarte nepotrivit cu polițiștii pe care i-a amenințat cu bătaia. Dar asta nu este tot. După ce a fost pus la pământ, cântărețul și-a înfipt dinții în unul dintre polițiști, astfel că s-a ales cu dosar de ultraj.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest