Iubitul Ioanei Filimon, gelos pe Jador, după ce modelul a apărut în brațele manelistului: „A fost deranjat”

 

Invitată în platoul matinalilor de la Antena Stars, Ioana Filimon a dezvăluit că ipostaza în care s-a lăsat fotografiată alături de Jador nu a fost deloc pe placul iubitului ei, care a făcut o criză de gelozie după ce a văzut imaginea.

Recent, au apărut speculații precum că între Ioana Filimon și Jador ar fi ceva mai mult de o simplă prietenie. Iar asta pentru că imaginile pe care cei doi le-au publicat pe conturile lor de socializare împreună nu păreau deloc rupte dintr-o relație de amiciție.

Deși cei doi au explicat că imaginile au fost făcute „la caterincă”, după ce Ioana Filimon a participat într-unul dintre videoclipurile muzicale ale lui Jador, se pare că iubitul ei a avut o reactie destul de acidă atunci când a văzut ipostaza în care a fost surprinsă fosta Miss a României.

Iubitul Ioanei Filimon, gelos pe Jador

După ce s-a vehiculat că întâlnirea Ioanei Filimon cu iubitul ei a fost una plină de reproșuri și certuri, fostul model a explicat că lucrurile nu au stat chiar atât de rău precum s-a spus între ei.

Ioana Filimon a admis, însă, că a existat o oarecare tensiune în momentul în care a discutat cu iubitul ei pe baza imaginilor cu Jador, însă au trecut destul de repede peste episod, după ce a înțeles care a fost, de fapt, situația.

”A fost deranjat, mi-a zis că trebuie să vorbim. Nu a fost totul așa dramtic, a fost o discuție nu neapărat aprinsă. Toată lumea a înțeles care e situația”, a spus Ioana Filimon la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest