Iubitul Mihaelei Rădulescu, în mijlocul unui scandal într-un supermarket, după ce un bărbat a cumpărat toate produsele! „M-am dus la el”/ VIDEO

 

Felix Baumgartner a fost martorul unei scene incredibile într-un supermarket. Iubitul Mihaelei Rădulecu a povestit cu lux de amănunte ce s-a întâmplat, chiar sub privirile lui, din cauza isteriei cauzate de pandemia de coronavirus, cât și care a fost rolul lui în toată povestea.

Pandemia de coronavirus a instaurat cu rapiditate panică între oameni, iar după ce măsurile de urgență pentru combaterea răspândirii virusului au fost luate în toate colțurile lumii, prin obligarea oamenilor să se autoizoleze, toată lumea a dat iama în magazine pentru a se aproviziona.

Din dorința de a-și cumpăra cele necesare, Felix Baumgartner a fost la supermarket, unde s-a ciocnit de rafturile goale ale magazinului. Motivul? Un alt individ cumpărase deja, tot ce exista în complexul comercial. Fără să stea pe gânduri, iubitul Mihaelei Rădulescu a reacționat rapid și l-a rugat pe bărbat să îi dea câteva produse, contra cost.

Și dacă vreți să aflați ce s-a întâmplat mai departe, ne spune chiar Felix, în clipul de mai jos.

„Vreau să împărtășesc o poveste despre ce mi s-a întâmplat mie astăzi. Am fost la supermarket să cumpăr de mâncare și tot era gol, dar era un om cu un coș plin de cumpărături. Avea de toate: lapte, ouă, cereale. Oamenii s-au enervat și l-au întrebat dacă vrea să împartă, dacă poate să le vândă câteva obiecte, iar tipul a fost foarte iritat, a început să țipe la toată lumea să plece că nu le dă nimic.

Eu m-am dus la el și i-am spus că trebuie să împartă pentru ca tuturor le este foame, iar el s-a uitat la mine și mi-a zis că pot să iau orice. Și am luat niște spaghette, lapte, niște ouă. Cred că uneori este important să întrebi politicos și nu uitați! Mereu există o soluție!” a povestit iubitul Mihaelei Rădulescu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest