Iubitul unei artiste cunoscute i-a luat copilul după naștere și l-a dus la orfelinat: „Eram obișnuită cu traumele și abuzurile”/ VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

O cunoscută interpretă de muzică populară a trecut prin momente cumplite, în urmă cu câțiva ani! În cadrul unui interviu exclusiv pentru Antena Stars, artista a povestit cum bărbatul cu care era însărcinată, a așteptat să nască pentru a-i putea lua copilul și pentru a-l duce la orfelinat.

Rodica Mitran, căci despre ea este vorba, este una dintre cele mai cunoscute interprete de muzică populară din România. Chiar și așa, nu mulți sunt cei care știu drama prin care a trecut artista.

Cântăreața a fost supusă unor chinuri groaznice atât în copilărie, din cauza tatălui violent, dar și în viața sa de adultă. Când credea că a întâlnit bărbatul perfect, Rodica Mitran s-a trezit într-o relație cu un om căsătorit, care a dus-o să avorteze imediat cum a aflat că este însărcinată.

”Am crezut că am o relație frumoasă, era dirijorul orchestrei unde eu eram angajată. Eu veneam dintr-o familie abuzată și m-am agățat de acest om, având un statut atât de bun, fiind cu 20 de ani mai mare decât mine, îl priveam ca pe Dumnezeu. Totul până în momentul în care am rămas însărcinată, el fiind căsătorit. În acel moment, Securitatea știa tot ce faci, și de teamă că să nu se afle, m-a dus la o femeie care să mă ajute să pierd copilul. Eu cu mintea mea de 18-20 de ani, n-am știut despre ce e vorba, mi-a spus când am ajuns acolo, m-a pus pe pat când încerca să-mi omoare copilul. Eram obișnuită cu traumele și abuzurile și nu mi se părea așa o mare trauma. Mi-a spus că nu e bine să avem un copil, că el este căsătorit și când am văzut că lucrurile devin serioase, am țipat și am fugit de pe pat. N-am acceptat să-mi omoare copilul. Dacă a văzut că sunt stăpână pe mine, copilul îmi dădea deja o oarecare putere, a încercat să mă îndepărteze și m-a dus în Brăila, la o orchestra. El fiind mare și tare, n-a făcut decât să dea niște telefoane. M-am angajat acolo”, a spus Rodica Mitran, în exclusivitate pentru Star Matinal.

Hotărâtă să păstreze copilul, Rodica Mitron și-a luat toată puterea de care avea nevoie de la bebelușul din pântece. Ulterior, l-a născut, însă același bărbat care a dus-o să avorteze, i-a luat copilașul din spital și l-a dus la orfelinat.

Fetița sa, abia născută, a fost dusă la Casa de Copii, chiar de propriul tată, care nu a vrut să o recunoască în certificatul de naștere. După multe sacrificii, Rodica Miron a reușit să își scoată copilașul din orfelinat, cu ajutorul mamei sale.

”La opt luni jumătate am venit la Vâlcea, el făcând totul al modul hoțesc, am născut și trebuia să meargă să facă certificatul fetei, dar nu a recunoscut-o, în dreptul tatălui a trecut linie. Apoi, urma să ies din maternitate, nu avem unde să mă duc, pentru că acasă nu mă puteam duce, gura satului râdea, ai mei nu știau, mi-a luat copilul și mi l-au dus la Casa de copii. La câteva zile m-au externat și am mers acolo, dar nu-mi dădeau voie să o vizitez și cu câte un cadou pentru cei de acolo, așa puteam să intru să o văd pe Adița, stăteam doar câte 15 minute. Nu avea un an copilul când am reușit să o iau acasă, cu ajutorul mamei. I-am spus mamei doar după ce am fost amenințată de acest invidiv, care vreau să știe că în fața lui Dumnezeu a păcătuit enorm și dacă sunt oameni care mă judecă trebuie să știe că mă judecă gratuit pentru că doar eu știu prin ce am trecut. Dacă părinții mei nu m-au omorât, ceilalți nu au nicio șansă”, a mai spus interpreta de muzică populară pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest