Iulia Albu, despre ținutele purtate de Simona Halep și Toni Iuruc la cununia civilă: „Alegerile pe care ea le face sunt...”

 

Iulia Albu a comentat ținutele pe care Simona Halep și Toni Iuruc le-au purtat la cununia civilă, care a avut loc miercuri, 15 septembrie, într-un local de fițe din Mamaia Nord. Jucătoarea a avut trei rochii în ziua cea mare, iar soțul ei a purtat un costum negru, clasic.
 
Simplitatea o definește pe Simona Halep, iar sportiva a primit numai aprecieri din partea creatorilor de modă pentru alegerea făcută. Iulia Albu a vorbit despre rochiile purtate de jucătoarea de tenis la cununia civilă și nu vede nicio greșeală în alegerile sale. 

„Simona a ales o ținută extrem de decentă, este un cuvânt care caracterizează toate aparițiile ei publice. Alegerile pe care ea le face sunt întotdeauna sigure și în același timp extrem de rafinate. Este chiar surprinzător pentru că ea nu lucrează cu un stilist”, a declarat Iulia Albu pentru Observator. 

Ținuta soțului jucătoarei de tenis a fost comentată de Iulia Albu. Toni Iuruc a ales un costum negru, clasic, cu care nu a dat greș în ziua cea mare. „Toni Iuruc a avut o apariție pe cât de banală, pe atât de corectă, nu am putea spune nimic rău despre alegerea pe care el a făcut-o, dar până la urmă el nu se dorește un fashion icon”, a spus Iulia Albu despre ținuta lui Toni Iuruc.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest