Iulia Albu este de neînduplecat! I-a interzis lui Mihai Albu să o vadă pe fiica lor, din cauza coronavirusului!

 
+2 click pentru
galerie

Când vine vorba de sănătatea fiicei sale, Iulia Albu este dispusă să facă orice! După ce fostul soţ şi tatăl copilului ei a postat o imagine în social media, care a înfuriat-o cumplit pe celebra stilistă, vedeta i-a interzis să o mai viziteze pe cea mică!

După ce Iulia Albu şi Mihai Albu au divorţat, judecătorii i-au acordat custodie totală mamei, iar tatălui,dreptul să îşi viziteze fiica o dată la două săptămâni. Astfel că designerul trebuia să aibă la dispoziţie un întreg weekend alături de fiica sa. Dar după ce bărbatul a făcut o glumă despre pandemia de coronavirus,  Iulia Albu s-a înfuriat la maxim şi i-a interzis să o mai vadă pe cea mică.

Scandalul de proporţii a pornit de la o imagine pe care a postat-o desginer-ul Mihai Albu. În urmă cu câteva zile, acesta a postat o imagine în care avea o coroană pe cap. Fotografia a venit însoţită de mesajul: „Am CORONA, n-am virus. Când stai prea mult acasă.”   

Chiar dacă gluma a fost una total nevinovată, Iulia Albu s-a arătat extrem de deranjată de comentariul făcut de fostul soţ în plină pandemie de coronavirus şi a decis să nu o mai lase pe fiica lor, Mikaela, acasă la tatăl său.

Anunţul a fost făcut în cadrul unei emisiuni TV, în direct, unde Iulia Albu şi-a exprimat opinia despre gestul tulburător al designer-ului. Printre cuvintele dure aruncat, stilista l-a făcut „penibil” pe cel care i-a fost partener de viaţă.

Cum se apără Mihai Albu

După ce a fost înştiinţat de vorbele spuse de fosta soţie, Mihai Albu a comentat decizia Iuliei Albu şi a mărturisit că aceasta s-ar putea teme de faptul că ar putea-o infecta pe fiica lor cu virusul din China.

„Stimabila a declarat că nu-mi va da copilul pe motiv că încă mă duc la serviciu și se teme că aș putea-o infecta cu virusul Covid-19. Mă întreb, stimabila de ce se duce la serviciu și se expune aceluiași virus și apoi se duce acasă la copil?”, a scris Mihai Albu, pe Facebook.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest