Izolarea nu e şi pentru el! Culiţă Sterp, vacanţă peste hotare, în plină pandemie de COVID-19! Nu ţine cont de nicio regulă!

 

Culiţă Sterp a dat dovadă de aroganţă supremă! În timp ce toate vedetele şi-au anulat concertele şi s-au baricadat în case, în speranţa de a nu contribui la răspândirea coronavirusului, artistul şi-a făcut băgăjelul şi a plecat într-o vacanţă de lux, unde se bucură de timpul liber.

Culiţă Sterp şi-a reprogramat toate spectacolele pe care trebuia să le susţină în ultima perioadă, de teama de a nu fi infectat cu virusul din China. Doar că ce să vezi? În timp ce îşi sfătuia fanii să stea cât mai mult în case, el a acţionat invers. Că doar nu există degeaba vorba: „Fă ce zice... Culiţă, nu ce face... Culiţă”.

Astfel că, interpretul de muzică de petrecere şi-a anunţat admiratorii că şi-a luat tălpăşiţa şi a plecat din România. Şi nu oriunde! Ci în Canada. Iar pentru că este extrem de activ în mediul online, Culiţă Sterp a împărtăşit imagini cu aceştia din Toronto, că de, acum în autoizolare, toată lumea stă pe net şi vrea să vadă cum o duce artistul. Of, Culiţă, Culiţă, aşa se face?

Ce zicea Culiţă Sterp despre coronavirus

„Dragii mei , pentru că sănătatea este cea mai importantă , am anulat evenimentele din Italia de weekendul acesta si o sa încercam sa le reprogramăm când o să avem dăți disponibile! Se pare ca nu e de glumă cu Coronavirusul ăsta, aveți grijă de voi si să ne vedem cu bine!”, a scris Culiță Sterp.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest