Jador a scos artileria grea! Ce a amenințat că va face, dacă piesa lui Viorel, soțul Vulpiței, va ajunge în trending!

 

Războiul pieselor continuă. Și se pare că are loc tot în familie. După ce săptămânile trecute, Jador și Vulpița se luptau pentru locul 1 în trending, iată că acum, celebrul artist se duelează cu Viorel, partenerul de viață al Veronicăi.

Piesa lui Viorel Stegaru, soțul Vulpiței cu Maria Constantin a devenit, cu rapiditate, una dintre cele mai vizualizate creații muzicale de pe YouTube. Odată ce a văzut rezultatele celor doi, Jador s-a enervat la culme și a amenințat pe toată lumea că se va lăsa de muzică, dacă piesa celor doi va ajunge numărul 1 în trending.

”Deci Viorel a scos melodie. Dacă Viorel ajunge locul I, eu jur, eu nu mai cânt. Jur, promit, nu mai cânt! Ajunge locul I Viorel, am văzut vizualizările”, a spus Jador pe Instagram. 

Culiță Sterp, aliatul lui Jador în războiul cu Vulpiță

Jador „a dat moda” în trending-ul românesc, dar asta nu pentru mult timp. Cântărețul a fost detronat de Vulpiță. Și chiar dacă este unul dintre cei mai în vogă artiști la ora actuală, cu mii de fani în toată țară, mare i-a fost mirarea când a fost dat jos din clasament de prima piesă lansată de Vulpiță.

Iar pentru că și-a dorit să rămână locul 1 în trending a apelat la ajutorului unui bun prieten! Cântărețul și Culiță Sterp și-au unit forțele pentru a o anihila pe Vulpița de pe primul loc din trending, definitiv!  


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest