Jador dă modă peste tot, inclusiv la cumpărături! Cum își face el provizii pentru izolare, nu o mai face nimeni/ VIDEO

 
+3 click pentru
galerie

Se pare că Jador dă moda şi la cumpărături, nu doar în muzică. După ce a părăsit studiourile de filmare, acolo unde fusese să îşi promoveze noua piesă cu care a cucerit milioane de fani, paparazzii l-au surprins pe celebrul manelist într-un supermarket din Bucureşti, în timp ce îşi făcea provizii pentru perioada de carantină. Jador nu a mers singur la cumpărături, ci în compania unui prieten.

Dar sa nu credeți că are grijă doar de stilul vestimentar. Cântărețul se îngrijește și de sănătate, iar în plină pandemie de coronavirus, Jador și-a asortat hainele de scenă cu masca de protecție. Ajunși la supermarket, cei dopi au coborât din bolidul de lux și s-au îndreptat către intrarea magazinului.

Jador, împreună cu prietenul său, au luat la rând toate raioanele, dar s-au oprit minute în șir, în fața raftului cu produse pentru micul deju. După mai multe minute petrecute în supermarket, cei doi au ieșit cu plase pline de produse alimentare, dar și cu un bax de hârtie igienică, pe care îl ținea Jador.

Așadar, artistul și-a făcut provizii pentru perioada ce urmează. Mai ales că acum petrece din ce în ce mai mult timp în studio, după hit-ul “Dau modă”, în colaborare cu Lino Golden.

Povestea de viață a lui Jador

„Am luat bacul, am intrat la facultate și unchiu meu mi-a facut prima piesă. Am lucrat casier la un magazin, de 8 ore, mergeam la sală, la studii și aveam și iubită. După aceea, am realizat că eu vreau să cânt. Dar am avut niște impedimente foarte mari. În primul an de facultate a avut tata cancer, după s-a îmbolnăvit mama, tot de cancer. Probleme peste probleme. Mă gândeam că trebuie să îmi cresc frații, dar Dumnezeu i-a făcut bine și eu sunt bine.” a spus Jador.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest