Jason Derulo și fotomodelul Jena Frumes s-au despărțit

 

Cântărețul Jason Derulo, în vârstă de 32 de ani, a anunțat pe Twitter, pe 23 septembrie, că el și iubita lui, fotomodelul Jena Frumes, s-au despărțit. Separarea vine la doar patru luni de când au devenit părinții unui băiețel.
 
„Jena și cu mine am decis să ne despărțim. Este o mamă uimitoare, dar simțim că suntem departe unul de altul în acest moment. Vom fi cele mai bune versiuni ale noastre și cei mai buni părinți. Vă rugăm să ne respectați intimitatea în acest moment”, a scris artistul în mediul online.
 Până la acest moment, Jena Frumes nu a reacționat despre acest subiect, a postat doar un mesaj adresat băiețelului ei și al cântărețului. „Te iubesc, micuțule! Promit să își dăruiesc toată dragostea de care eu nu am avut parte. Tu meriți totul”, a scris aceasta.
Citeşte întreaga ştire: Jason Derulo și fotomodelul Jena Frumes s-au despărțit. În urmă cu patru luni au devenit părinții unui băiețel

Jason Derulo și Jena Frumes s-au cunoscut în sala de fitness, în urmă cu mai bine de un an de zile, chiar când a început pandemia. Cei doi s-au mutat rapid împreună, iar în luna mai a acestui an au devenit părinții unui băiețel.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest