Jean de la Craiova, mărturisiri despre copilăria în sărăcie lucie! „Am cântat pentru a primi o găină”

 

Pofta de viață, talentul artistic, dăruirea fără limite - sunt puținele calități pe care le are Jean de la Craiova și cu care a reușit să cucerească o masă enormă de români. Și dacă acum se numără printre cei mai apreciați artiști, drumul spre celebritate a fost lung, anevoios și pavat cu multe lipsuri.

Invitat în cadrul emisiunii matinale de la Antena Stars, Jean de la Craiova a dezvăluit cum a fost nevoit să renunțe la copilărie pentru a putea câștiga o pâine pentru el și pentru familia lui. Artistul a mărturisit că încă de la vârsta de 12 ani a început să cânte pe unde apuca pentru a câștiga bani cu care să se întrețină, cât și pentru a avea ce să mănânce.

”La 12 ani am început să cânt prin tren, apoi pe la Căminul Cultural. Am cântat și pentru a primi o găină”, a spus Jean de la Craiova la Star Matinal.

Chiar dacă a avut un parcurs greu, iar viața nu i-a fost întotdeauna prietenă, Jean de la Craiova este extrem de mulțumit pentru tot ce are în prezent. Ani la rând s-a luptat cu lipsuri și greutăți, însă toate obstacolele au reprezentat cărămizi în clădirea omului care este astăzi.

”Am renunțat la copilărie pentru că tot timpul mi l-am dedicat muzicii. Din cauza carierei, am pierdut și multe evenimente în familie”, a concluzionat Jean la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest