Jo a cerut ajutor de la medicul estetician: „M-am văzut la televizor…”

 

Concurenta de la Te cunosc de undeva a decis că nu mai poate continua așa și a sosit momentul să apeleze la chirurgia plastică. În ce a constat operația și cât a costat-o pe artistă.

 

Jo este una dintre cele mai în vogă artiste de la noi din țară. Pentru a rămâne mereu în prim-plan, aceasta nu a ezitat să apeleze la ajutor din partea medicilor esteticieni ori de câte ori a considerat că are nevoie de mici retușuri. De multă vreme, cântăreața era deranjată de un aspect ce ține de înfățișarea ei, și anume de faptul că avea gușă. Spunem că avea pentru că tocmai a reușit, printr-o intervenție chirurgicală, să scape de ea în weekend-ul ce a trecut.

 

Concurenta de la Te cunosc de Undeva a vorbit cu reporterii Spynews.ro, cel mai tare site de știri mondene din țară, despre operația prin care a trecut. Ea a dezvăluit că nu a fost nimic complicat, că nu au existat efecte negative, iar starea ei de sănătate este exelentă. ”Sâmbătă m-am operat. Rezultatul se vede pe loc, doar că trebuie să mai stau puțin cu bandajele. Nu am niciun fel de restricție din partea medicilor, pentru că nu este ceva complicat, nu este o operație din aia, nu știu, de schimbat chestii. Nu e deloc complicat”, a declarat Jo, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

 

Jo a dezvăluit că gușa era o moștenire genetică și nu ar fi putut scăpa de ea decât prin operație. Ea a declarat că a recurs la acest procedeu după ce s-a privit la televizor și nu i-a plăcut deloc modul în care se arăta pielea din zona gâtului: ”M-am văzut la televizor... E o chestie genetică la mine, moștenită, din familie, nu aveam cum să scap de ea, adică dacă nu aș fi făcut schimbare asta nu aș fi scăpat niciodată. Acum sunt foarte bine”.

 

Operația nu a fost foarte costisitoare, cheltuielile învârtindu-se în jurul sumei de 1500 de euro. Este a doua oară când Jo declară că recurge la chirurgia plastică pentru a face retușuri. În urmă cu doi ani, cântăreața își anunța urmăritorii că a făcut o îmbunătățire la nivelul feței, în sensul că și-a mărit buzele.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest