Jo şi Liviu Teodorescu au simţit pe propria piele modificările de regulament de la Te cunosc de undeva!: „Credeam că a fost o glumă!”

 

Jo şi Liviu Teodorescu au trecut de la bucurie la extaz la agonie în câteva minute, în cadrul ultimei gale Te cunosc de undeva!, difuzate sâmbăta trecută, de la 20:00, la Antena 1. Nici bine nu au apucat să se bucure de faptul că au câştigat gala cu super transformarea în Carmen Miranda - Mama eu quero, căci ruleta i-a pus în mare, mare dificultate, afişând la momentul lor doar un semn de întrebare pe led-urile din platou şi un sunet distorsionat.

Cel mai nou sezon Te cunosc de undeva!, difuzat în fiecare sâmbătă, de la 20:00, la Antena 1, a adus o serie de reguli noi pentru concurenţii #NăscuţiPentruSpectacol. În fiecare gală, la momentul ruletei, un cuplu poate primi doar un semn de întrebare şi un sunet distorsionat şi de asta au avut parte Jo şi Liviu, în cadrul ultimei gale ale transforming show-ului. Abia la primele antrenamente, cei doi au putut descoperi ce se afla în spatele indiciilor, iar sentimentele lor nu s-au schimbat deloc.

„E ceva prea puternic pentru semnul întrebării, trebuia să ştim piesa asta de la începutul sezonului ca să ne putem pregăti! Credeam că a fost o glumă! E cea mai grea piesă pe care am avut-o până acum la Te cunosc de undeva! şi sper să rămână cea mai grea!”, a dezvăluit Liviu, iar Jo a completat: „E o piesă care nu că ne-a dat foarte multe bătăi de cap, ne-a distrus!”. Despre ce moment este vorba şi cum vor reuşi să se descurce concurenţii cu provocarea primită, telespectatorii vor putea urmări sâmbăta aceasta, în cea mai nouă gală a transforming show-ului, de la 20:00, la Antena 1.

8 cupluri de vedete, concurenţi unul şi unul, #NăscuţiPentruSpectacol, talentaţi şi dornici de distracţie vor intra în jocul transformărilor la Antena 1, în fiecare sâmbătă seara, de la 20:00, la Antena 1. Connect-R & Shift, Feli & Nicolai Tand, Jo & Liviu Teodorescu, Eliza & Cosmin Natanticu, Emilian & WRS, Rona Hartner & Johny Romano, Sore & Emma de la ZU şi Emi & Cuza vor performa pe scena Te cunosc de undeva! în cel de-al 18-lea sezon al show-ului jurizat de către Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan.


 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest