Jurații surpriză ai sezonului 12 iUmor revin într-o ediție specială, duminică, de la 20.00. „E primul roast pe care îl fac”

 

Duminică seară, de la 20.00, la Antena 1, jurații surpriză revin la iUmor într-o ediție specială în care vor avea ocazia să ia la roast experiența de jurat pentru o zi, dar și pe colegii de pupitru.

Al patrulea jurat va ieși la atac, duminică, la iUmor. Foștii colegi de pupitru ai lui Mihai Bendeac, Delia și Cheloo revin în platoul emisiunii pentru a spune lucrurilor pe nume. Monica Bîrlădeanu, Mihai Petre și Florin Dumitrescu sunt doar câțiva dintre jurații surpriză care se întorc la iUmor, dar de această dată la pupitrul roast-ului. „Într-o oarecare măsură îmi voi lua revanșa pentru roast-urile pe care le-am primit.”, a spus Monica Bîrlădeanu, completând: „Nu am venit să roast-uiesc juriul, ci experiența mea la iUmor pentru că mi s-a părut un subiect pe seama căruia aș putea glumi”. Mihai Petre, juratul surpriză al ediției opt, a revenit cu mare plăcere la iUmor: „Mă bucur să revin la iUmor. Surprinzător sau nu, chiar m-am simțit excelent aici”. Referitor la roast-ul pe care fostul jurat surpriză l-a pregătit pentru ediția specială, acesta a declarat: „E primul roast pe care îl fac”. Un alt roast așteptat este cel al lui Florin Dumitrescu. Fostul jurat a venit la filmare însoțit de chefii Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu. „Nu m-aș fi așteptat vreodată ca toată echipa Chefi la Cuțite să ia parte la acest moment”, a declarat Cheloo surprins de susținătorii veniți împreună cu chef Florin Dumitrescu.

Revenirea juraților surpriză ai sezonului 12 și roast-urile acide pregătite de aceștia pot fi urmărite într-o ediție specială iUmor, duminică, de la 20.00, la Antena 1.


 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest