Karmen Minune a ajuns la spital, de urgență, cu fetița sa! Au fost testate pentru noul coronavirus/ VIDEO

 

Carmen Simionescu trece prin clipe crunte! Fiica lui Adrian minune a ajuns, de urgență, la spital, cu fetița ei, Sofia, și au fost testate pentru noul coronavirus!

Karmen a postat pe contul sau de socializare un filmuleț în care a vorbit cu lux de amănunte despre situația delicată prin care trece la momentul actual. Se pare că micuța sa are o infecție și a fost nevoită să o ducă de urgentă, la spital, astfel că cele două vor trebui să rămână internate până când lucrurile vor intra pe făgaș normal. Mai mult decât atât, din cauza contextului actual, cele două nu vor putea primi nicio vizită.

„Cu toate acestea, e foarte greu. De la izolați în casă am trecut la izolați în spital, pentru că nu avem voie să primim vizite și asta ne îngreunează și mai tare situația pentru că aș fi preferat să fiu acasă și să mă ia soțul meu în brațe. Să îmi zică că o să fie bine. Dar cel mai important pentru bebelușa mea este să fie ea sănătoasă”, a precizat Carmen Minune.

În cadrul aceluiași clip, fiica lui Adrian Minune a mai mărturisit că au fost testate pentru noul coronavirus, dar din fericire, rezultatul a ieșit negativ. În ciuda rezultatului, nu vor avea voie să interacționeze cu nimeni și vor rămâne izolate într-un salon.

„Sofia are o infecție, de aceea suntem internate în spital. Ne-am făcut testele de COVID-19 și suntem bine. Ieri seară ne-am mutat pe secție, unde avem mult mai mult personal și asistentele și doctorii pot veni fără a mai fi echipați și Sofia nu se mai sperie de ei”, a explicat Carmen Simionescu pe contul său.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest