Karmen Minune a dat de greu! Cum a fost pusă în dificultate fiica lui Adi Minune, după ce a devenit femeie de casă/ VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

Karmen Minune trece prin cea mai frumoasă perioadă a vieţii sale! Este mămica unui copil minunat, are alături un bărbat care o idolatrizează, iar pe plan profesional nici nu mai are rost să vorbim! Dar cu toate acestea, fiica lui Adi Minune nu a fost ocolită de greutăţile care au venit la pachet cu fericirea.

Carmen Simionescu este, cu siguranţă, o femeie norocoasă! La numai 22 de ani, artista a reuşit să obţină ce îşi doresc toate femeile: să aibă o familie frumoasă şi succes în carieră. În ciuda faptului că a decis să facă o pauză din cariera muzicală, hit-urile pe care le-a scos de-a lungul timpului, încă fac furori.

Extrem de deschisă, fiica lui Adrian Minune a vorbit şi despre părţile mai puţin plăcute cu care s-a confruntat, odată ce a devenit mămică. Pentru că şi-au dorit să aibă mai mult spaţiu, Carmen Simionescu, alături de soţ şi fiică, s-au mutat în casă nouă, iar schimbarea nu a fost deloc uşoară.

„Am avut câteva săptămâni în care m-am focusat pe mine, pe familia mea şi m-am mutat la casă nouă. În perioada asta am realizat două lucruri. Femeia care reuşeşte să fie mamă, soţie, să facă treburile casei cu brio, să se îngijrească şi le face pe toate atât de bine, merită pusa pe un tron. Suntem nişte eroine, pentru că sunt atâtea lucruri de făcut. Acum pot să zic că vă înţeleg. Şi doi, de-a lungul vieții mele, m-am întrebat ce este fericirea. Constă în ceea ce simţi tu în interiorul tău. În momentul în care ai avut o zi grea şi te aşteaptă copilul şi soţul, toate dispar. Fericirea nu îţi este adusă de faptul că ai o piesă hit, ci ţi-o aduce nimeni altcineva decât familia şi prezentul.” a spus Carmen Simionescu pe pagina ei socială.

Chiar dacă viaţa de femeie de casă poate fi uneori copleşitoare, artista a mărturisit că nimic nu a făcut-o vreodată mai fericită, decât faptul că are propria familie şi este înconjurată de oameni care o iubesc. Mai mult de atât, în încheierea mesajului, Carmen Simionescu a ţinut să le spună admiratorilor săi şi câteva cuvinte de încurajare: „Dacă vrei să fii fericit priveşte unde eşti, uită-te şi de unde ai plecat şi bucură-te de toate etapele vieții tale. Dacă nu îţi place unde eşti, gândeşte-te că şi asta este o etapă care va trece şi lucruri bune vor veni în viaţa ta.” a mai spus artista.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest