Karmen Minune, declarații despre starea de sănătate a fetiței sale, după ce a fost internată, de urgență, în spital: „A fost greu”

 

Karmen a trecut printr-o situație dificilă, după ce micuța sa s-a confruntat cu o infecție, din cauza căreia a trebuit să fie internată, de urgentă, în spital. Fiica lui Adrian Minune a oferit primele declarații despre starea de sănătate a fetiței, cât și despre momentele pe care le-a întâmpinat în unitatea medicală.

Carmen Simionescu și fiica sa au fost internate și testate pentru noul coronavirus, rezultatul fiind unul negativ. Chiar și așa cele două au fost izolate într-un salon, in cadrul căruia nu au avut voie să primească nicio vizită.

Fiica lui Adrian Minune a dezvăluit că cea mică s-a confruntat cu o faringită, dar din fericire, starea ei de sănătate este mult mai bună acum, datorită tratamentelor administrate de cadrele medicale.

„Bebelina se simte foarte bine. Și-a revenit. Până la urmă a fost o faringică puțin cam nasoală, dar cel mai important lucru este că am trecut cu bine peste asta. În continuare suntem pe antibiotic. Faptul că i-au administrat in spital, pe venă, au ajutat-o să se refacă mult mai repede” a spus cântăreața.

Cele două s-au reîntors în confortul casei lor, iar Karmen nici că putea fi mai fericită. Artista a ținut să le mulțumească tuturor celor care i-au fost alături, prin intermediul unui filmuleț postat pe contul său de socializare.

„A fost greu dar mă bucur că a trecut. Sunt sigură că sunt multe mămici care trec prin asta. Nu a fost un capăt de lume. Karmen e forță. Mă bucur doar ca e bine. E atât de bine să fii acasă, încât nu-mi vine să cred.” a mai spus artista.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest