Karmen Minune, primele declarații după ce a născut! Cum a reuşit să slăbească 10 kilograme, într-o săptămână VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

Carmen Simionescu se poate declara o femeie împlinită! Are un soţ care o răsfaţă cu tot ce îi pofteşte inima, o fetiţă sănătoasă şi părinţi care o iubesc din toată inima. Şi nici pe plan profesional nu o duce deloc rău. Artista a intrat în direct la „Star Matinal” de la Antena Stars, unde a oferit detalii despre cum se simte în rolul de mămicâ.

Carmen Simionescu a mărturisit că este extrem de fericită! Se pare că vedeta, împreună cu Sofia Maria Rossa au deja activităţil împreună. Aceasta se bucură din plin de ipostaza în care se află, iar ori de câte ori are nevoie de ajutor, mama ei şi mama soacră îi sunt alături.

"E frumos. E cel mai frumos lucru care mi s-a întâmplat. Este şi greu pentru că un copil are nevoie de toată atenţia, dar e cea mai mare realizare a mea de până acum. A trecut abia o lună, e de acomodare aşa... Am început să ne facem programul amândouă, ne-am obişnuit una cu cealaltă... Când te trezeşti cu un bebeluş, trebuie să ghiceşti ce-şi doreşte. Asta mi s-a părut cel mai dificil la început. Mă ajută mama mea şi mama lui Bobo. Ambele sunt lângă mine. Facem cu schimbul. Ne-a răvăşit aşa puţin programul tuturor, dar ne bucurăm (...) E o alintată. E adorabilă. Când intervine cineva în viaţa ta atât de important, nu te duci la shopping pentru tine, te gândeşti doar la ea! Când vedem lucruri care arată bine... garderoba e plină.", a mărturisit Carmen Simionescu pentru Antena Stars.

Detalii despre recupararea după cezariană

"Nu am avut probleme. Operaţia e operaţie indiferent de situaţie şi necesită recuperare, dar când îţi ţii copilul în braţe, uiţi de durere. Toate mămicile trec prin gândul că e mai important decât ele. (...) În timpul sarcinii am acumulat 12 kilograme şi în decursul a o săptămână am slăbit zece kilograme. Ştiu că sunt foarte multe fete care mă întreabă cum am reuşit. Pot să zic să sunt norocoasă. (...) Eu am fost foarte, foarte sensibilă şi plângeam din orice motiv legat de bebe. Am izbucnit în lacrimi şi am fost copleşită. Plângeam cu bebeluşul în braţe." a mai spus vedeta. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest