Kate Hudson s-a logodit la 42 de ani. După 6 ani de relație, actrița s-a decis să facă marele pas

 

Kate Hudson s-a logodit la 42 de ani. După 6 ani de relație și un copil, actrița s-a decis să facă marele pas alături de muzicianul Danny Fujikawa. Kate a mai fost măritată cu rockerul Chris Robinson, între 2000 și 2007 și l-a adus pe lume pe Ryder Robinson, de 17 ani. Ea a mai fost logodită cu Matt Bellamy și l-a născut pe Bingham Hawn, de 10 ani. Vestea a fost făcută publică pe Instagram și prima care i-a felicitat a fost chiar soacra mică, mama lui Kate, actrița Goldie Hawn.

Kate Hudson s-a logodit la vârsta de 42 de ani. După o poveste de iubire de șase ani și după ce a adus-o pe lume pe micuța Rani, de doi ani, Kate a primit inelul de logodnă de la iubitul ei muzicianul Danny Fujikawa. Kate a mai fost măritată cu rockerul Chris Robinson, între 2000 și 2007 și l-a adus pe lume pe Ryder Robinson, de 17 ani. Kate a mai fost logodită cu muzicianul de 43 de ani, Matt Bellamy, dar nu s-a mai măritat cu el, în schimb l-a născut pe Bingham Hawn, de 10 ani. Din relația cu Danny Fujikawa are o feriță, Rani, de doi anișori. Conform apropiaților relația dintre cei doi este una de vis și logodna este un pas firesc. Cei doi s-au cunoscut în urmă cu mai bine de zece ani după ce surorile lui Danny au complotat să îi găsească un partener potrivit prietenei lor Kate Hudson.

Kate Hudson s-a născut la 19 aprilie 1979, în Los Angeles, fiind rodul iubirii lui Goldie Hawn cu Bill Hudson. Ea a fost măritată cu Chris Robinson între 2000-2007 și are un fiu cu acesta pe nume Ryder, în vârstă de 17 ani. A fost cuplată apoi cu actorul Matt Bellamy, căruia i-a dăruit un fiu, pe Bingham, de 9 ani. Cu Danny Fujikawa are o fetiță, pe nume Rani Rose, care a venit pe lume în 2018. Ea a re o avere estimată la peste 80 de milioane de dolari.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest