Kehide Fatai, cel mai bun prieten al lui Patrick Ekeng, vorbeşte! "Investigaţiile trebuie să fie mai amănunţite"

 
+2 click pentru
galerie

Kehide Fatai, cel mai bun prieten al lui Patrick Ekeng a vorbit despre ce se întâmplă pe teren atunci când afecţiunile de sănătate intervin în cariera de fotbalist.

Moartea lui Patrick Ekeng a îndoliat o lume întreagă, atât fani ai fotbalului, cât şi rude şi prieteni. După ce incidentul petrecut pe teren a născut un scandal monstru legat de cauze şi de ce l-ar fi putut salva, cel mai bun prieten al fotbalistului, Kehide Fatai, a intrat în direct în emisiunea "Star Matinal" şi a vorbit despre caz.

"Eu nu pot să zic care poate fi problema şi care e cauza problemei. Am avut un prieten acum trei ani, a păţit acelaşi lucru la teren. La fel s-a întâmplat şi cu Patrick. El n-a făcut eforturi, n-a mers în dureri, a durat şapte minute şi a căzut. Eu zic că e de la vizita medicală, poate totuşi a avut probleme mai grele. Am exemplu cu fratele meu geamăn care a avut probleme dar s-au rezolvat. S-a aflat că are probleme cu inima, dar s-a operat la Bucureşti şi s-a rezolvat. Trebuie să mai facem multe investigaţii, se face mult efort pe teren şi poţi să mori când te aştepţi mai puţin. Patrick a căzut singur, nu l-a lovit nimeni, poate nu s-a simţit bine înainte de meci... Dacă nu se simţea bine nu cred că intra pe teren. Încă n-am vorbit cu familia lui, am vorbit cu nişte prieteni din Bucureşti şi mi-au zis că aşteaptă rezultatele. Fotbalul este pentru mine ceva care îmi place să fac. La oboseală îmi revin după o zi, două zile maximum, cu vitamine. În România s-a schimbat legea, acum se joacă play out. Înainte era altfel, jucam în fiecare weekend, o săptămână. Acum sunt trei cu trei zile. Eu sunt obişnuit, pentru că am jucat în altă ţară care joacă în sistemul ăsta. Noi facem control medical la fiecare trei-patru luni. Joi trebuie să mă duc iar pentru alt control. Între trei şi cinci luni maximum (...) Avem trei medici, înainte de meci vine şi-mi spune câte minute pot să joc. În România verifică doar dacă cu o zi înainte de meci eşti pregătit", a mărturisit Kehinde Fatai, cel mai bun prieten al mijlocaşului de la Dinamo.

Tragedia lui Ekeng
Aflat vineri seară pe teren, în timpul meciului cu Viitorul, fotbalistul s-a prăbuşit la doar şapte minute după ce a fost trimis în teren. Acesta s-a stins din viaţă la spitalul Floreasca.

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest