La câte intervenții estetice a apelat iubita lui Dorian Popa, ca să arate ca o bombă sexy la aproape 40 de ani/ VIDEO

 

Iubita lui Dorian Popa este una dintre cele mai sexy femei din showbiz şi deşi are aproape 40 de ani arată demenţial. Cu picioare lungi, talie de viespe și posterior bombat, Babs, după cum o cunoaște toată lumea, le dă clasă puștoaicelor de 20 de ani! Dar a avut parte și de un “mic ajutor” din partea medicului estetician.

Cum era vorba aia? Ce-i frumos și lui Dumnezeu îi place, dar și lui Dorian Popa. Iar pentru că a vrut să îi fie pe plac vedetei, bruneta a apelat la ajutorul medicului estetician și a făcut mici schimbări, pe ici, pe colo.

Asumată ca întotdeauna, Babs nu s-a ferit să recunoască! Astfel că bruneta are implant de sprâncene, și-a augmentat buzele cu acid hialurionic, lipsosucție, iar pentru că a vrut să aibă un nas mai mic, și-a făcut și rinoplastie.

Iar după toate transformările, Claudia este o bombă sexy și nu o spunem doar noi, ci o dovedesc miile de comentarii pozitive și aprecieri la fotografiile de pe instagram. Fie că este dezbrăcată sau că alege să fie îmbrăcată cu salopete care îi acoperă formele mult lucrate la sală, bruneta reușește să adune zeci de mii de like-uri.

Și chiar dacă este frumoasă din cale-afară și poate obține totul cu ușurință, Babs nu s-a culcat pe o ureche și și-a înființat propriul business. Astfel că iubita lui Dorian Popa are propria linie de haine cu care defilează majoritatea vedetelor din România.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest