La ce terapie a apelat Elena Ionescu, pentru a trece mai uşor peste divorţ! Cine îi este alături la fiecare pas VIDEO

 
+3 click pentru
galerie

Elena Ionescu încearcă să îşi revină după divorţul de tatăl copilului ei, deşi trece prin cea mai grea perioadă de până acum. Priviți cum a fost surprinsă artista de paparazzii Spynews.ro, dar şi cine i-a fost alături la fiecare pas.

Recent, Elena Ionescu şi cel alături de care a stat timp de un an şi jumătate şi cu care are un băieţel, au decis sa o ia pe drumuri separate. Tocmai de aceea traversează o perioadă dificilă a vieții sale. În ciuda faptului că la evenimentele mondene, artista maschează suferinţa marcată de separare, vigilenţii paparazzi Spynews.ro au surprins-o pe aceasta, în timp ce încerca să îsi aline supărarea.

În urmă cu câteva zile, artista s-a întâlnit cu mama sa pentru a face câteva cumpărături împreună, iar la un moment dat, cele două s-au aşezat pe o bancă unde au purtat, preț de câteva minute, discuţii despre situaţia în care se află această după divorţ. Din postura celor două şi gesturile pe care le făceau în timpul convorbirii, putem trage concluzia că Elena Ionescu şi mama sa vorbeau despre perioada dificilă din viaţa artistei.

Elena Ionescu a declarat, în exclusivitate pentru Agenţia VIP, că divorţul este o etapă peste care va trece, cu siguranţă, dar mai trebuie să treacă timp până când se vor calma apele. Mai mult de atât, tot în cadrul aceluiaşi interviu, artista a menţionat că s-a precipitat cu mariajul, tocmai de aceea nu au funcționat lucrurile.

„În viaţă este foarte important să realizezi când poţi trece mai departe, până unde poţi să tolerezi şi ce vrei de la viaţă. Şi părerea mea este că m-am grăbit puţin. (...) Într-o relaţie trebuie să funcționeze amândoi, să îşi dorească amândoi acealeaşi lucruri şi să muncească în aceeaşi direcţie. Dar trebuie să avem un ţel comun.”, a mărturisit Elena Ionescu, la „Agenția VIP”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest