L-a dat pe mâna poliţiei, dar acum l-a iertat! Primele imagini cu What’s Up şi iubita sa, după episodul violent/ VIDEO

 
+4 click pentru
galerie

Se pare că noul an a început bine pentru What’s Up. Artistul a reuşit să o facă pe iubita sa să revină la sentimente mai bune, în ciuda fapului că au existat ceva probleme între cei doi. Iar paparazzii Spynews.ro, vigilenţi ca de obicei, au surprins imagini cu cei doi în plină stradă şi păreau mai îndrăgostiţi ca niciodată.

Cu toate că What s Up nu s-a comportat ca un bărbat model cu iubita lui Alice, blondina şi-a călcat pe inimă şi i-a mai dat o şansă, semn că sentimentele ei pentru artist sunt puternice. Imbrăcaţi lejer, dar gros, potrivit pentru vremea friguroasă de afară, s-au urcat în maşina lui Whats Up şi s-au îndreptat către o clinică privată, apoi au trecut şi pe la o farmacie. Oare despre ce să fie vorba?

După ce au terminat treburile, cei doi porumbei au ieşit ţinându-se de mână, şi mai mult decât atât, s-au sărutat în văzul tuturor, semn că au trecut peste problemele din trecut, iar Alice a şters cu buretele totul. În plus, Whats Up este dispus să facă orice pentru a scăpa de accesele de furie, iar iubita lui a declarat că artistul ar vrea să meargă la psiholog.

„I-am cerut să se pună pe picioare, să meargă la doctor pentru problemele de furie. Mi-a promis că face asta... Ne-am gândit la psiholog şi a zis că o să meargă, dar nu a mers încă. Dacă o să fie şi el ok, poate o să fie ok şi între noi”, a declarat, la Antena Stars, în cadrul emisiunii "Răi Da’ Buni", Alice Badea.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest