La soare te poţi uita, dar la casa Alinei Ceuşan, ba! Primele imagini cu super penthouse-ul de sute de mii de euro/ VIDEO

 
+4 click pentru
galerie

Este celebră, este frumoasă şi are conturile pline de bani! Iar dacă nu ne credeţi, mărturie stă penthouse-ul de sute de mii de euro în care locuieşte Alina Ceuşan, alături de partenerul de viaţă. Bloggeriţa a filmat din scoarţă în scoarţă „modesta căsuţă” în care se relaxează, iar reacţiile admiratorilor au fost pe măsură!

Alina Ceuşan se poate considera o femeie norocoasă! Nu doar că are un bărbat care o iubeşte la nebunie, o carieră în plină ascensiune, ci se bucură şi de o casă realizată exact pe gustul ei. Odată cu mutarea în noul cuibuşor de nebunii, blondina a realizat un material video, cu scopul de a prezenta locuinţa unde se simte cel mai bine.

''Aici este locul meu preferat din toată casa. Aici îmi beau cafeaua, citesc o carte, mă bucur de privelişte. Balansoarul este piesa de rezistenţă a livingului, având o forma mai nonconformistă în comparaţie cu restul încăperii. Aici avem un perete foarte simplu. Din nou, avem un corp de mobilă, simplă, neagră'', a spus Alina Ceuşan pe Youtube.

După cum a menţionat chiar frumoasa blondină, design-ul casei aduce accentele clasice în prim plan, combinate cu stilul minimalist pentru a crea o atmosferă plăcută şi relaxantă. Iar aşa cum era normal, dat fiind domeniul în care activează, dressing-ul ocupă o parte importantă a casei. Plin de pantofi şi haine care mai de care mai preţioase, influenceriţa nu duce lipsă de absolut nimic!

„Bun venit în dressing! Aici este locul unde păstrez magia, moda.” a spus Alina Ceuşan, în cadrul vlog-ului său.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest