La un an de când Simona Trașcă a fost bătută cu pumnii și picioarele în parcul Herăstru, agresoarea a scăpat basma curată!

 

La un an de când Simona Trașcă a fost bătută cu pumnii și picioarele la ieșirea dintr-un local situat în parcul Herăstru, agresoarea, o minionă "posedată", după cum a descris-o fosta asistentă TV, a scăpat basma curată. Procurorii care au anchetat cazul au fost de partea ei.Dreptatea Simonei a fost pusă-n băț! Pentru că, procurorii care au anchetat cazul au considerat că agresoarea nu merită să facă obiectul unei investigații, asta după un an de cercetări. Iar instanța a admis cererea lor."Nu pot să cred că au decis așa ceva! Au avut toate probele, inclusiv imagini și martori care demonstrau că am fost agresată! Dacă se schimbau rolurile și eu deveneam agresoare în acest caz, cu siguranță eu aș fi fost pedepsită. Nu este normal!", a declarat Simona Trașcă.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, AntenaStars utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de confidențialitate