Larisa Drăgulescu, zi de naștere alături de fostul soț Marian Drăgulescu și noua iubită a gimnastului

 

Deși au trecut printr-un divorț cu scandal, se pare că Larisa Drăgulescu și Marian Drăgulescu au trecut acum la sentimente mult mai bune. Cel puțin asta demonstrează ultimele imagini de la ziua de naștere ale fostei soții a gimnastului, la care invitatul numărul 1 a fost chiar Marian Drăgulescu! Celebrul sportive nu a venit însă singur, ci la braț cu noua iubită. Cum s-au pozat cei trei.

Larisa Drăgulescu și-a sărbătorit ziua de naștere în weekend! Supriza maximă a fost că cei mai de seamă invitați la petrecerea ei au fost chiar Marian Drăgulescu și actuala iubită.

După un divorț cu scandal, în urmă cu 14 ani, iată că Larisa Drăgulescu, fosta soție a lui Marian Drăgulescu, a reușit să șteargă orice urmă de conflict cu gimnastul, tatăl copiilor ei. Deși nimeni nu se aștepta, a făcut fix cum a anunțat în urmă cu câteva zile, la o emisiune TV. Invitatul numărul unu la petrecerea de ziua ei a fost chiar fostul soț Marian Drăgulescu!

Larisa Drăgulescu și-a sărbătorit cei 37 de ani împliniți cu familia și prietenii, iar printre invitați nu a lipsit nici tatăl copiilor ei. Iar Marian Drăgulescu nu a venit singur la petrecere, ci însoțit de actuala iubită, Simona.

”Sigur că da, este invitatul meu numărul 1 (n.r. Marian Drăgulescu). Nimeni nu se desparte de bine, era normal să ne certăm, că altfel nu ne despărțeam. Noi am mai petrecut zilele de naștere împreună în anii ăștia și sărbătorile. ”, declara Larisa Drăgulescu, zilele trecute, la emisiunea lui Cătălin Măruță.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest