Laura Cosoi însărcinată. Când va naște vedeta cel de-al doilea copil

 
+3 click pentru
galerie

Laura Cosoi este în culmea fericirii! Vedeta şi soţul ei, Cosmin Curticăpean vor fi părinţi pentru a doua oară! Prin intermediul unui anunţ postat pe contul său de socializare, actriţa a dat marea veste chiar pe 8 martie!

Laura Cosoi şi Cosmin Curticăpean mai au împreună o fetiţă, iar acum urmează să devină părinţi pentru a doua oară! Anunţul bombă a fost făcut chiar de actriţă pe contul său personal de instagram, unde a publicat mai multe fotografii alături de soţul ei şi de fetiţa lor, în timp ce ţineau în mână câteva imagini surprinse la ecograf.  

A dezvăluit sexul copilului

În corpul textului, Laura Cosoi s-a declarat extrem de împlinită şi fericită de tot ce i se întâmplă şi a dezvăluit că toate i s-au îndeplinit! Vedeta şi partenerul de viaţă vor avea încă o fiică, exact cum şi-au dorit!

„Bucurie nemărginită în familia noastră! Rita va avea o surioară, exact aşa cum am visat!

Sufletele ne sunt pline de dragoste şi nerăbdare, de emoţie şi împlinire că am primit aşa o mare binecuvântare de la Dumnezeu.

Cel mai frumos dar pentru mine este să îmi pot strânge copilul în brațe şi când mai simt şi mişcările surioarei în burtică sunt de-a dreptul copleşită! Cu lacrimi de fericire în ochi, acum, pot doar să mulţumesc" a scris Laura Cosoi.

Când va naşte

Laura Cosoi îl va aduce pe lume pe cel de-al doilea copil în luna agust 2020. În ciuda faptului că nu poate face sport, vedeta a mărturisit că va alege tot calea naturală, dat fiind că se află într-o formă foarte bună. Mai mult de atât, actriţa a dezvăluit că deja ştie ce nume îi va pune surioarei Ritei, dar îl va face public abia atunci când se va naşte.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest