Laura Cosoi, însărcinată pentru a treia oară! Anunţul făcut de Crăciun

 

Laura Cosoi, însărcinată pentru a treia oară! Laura Cosoi se poate declara o femeie cu adevărat împlinită. Aceasta se bucură de o carieră de invidiat și de iubire adevărată. Ea și soțul său, Cosmin, au reușit să construiască o familie absolut superbă. Cei doi au împreună două fetițe, iar în ziua de Crăciun au anunțat că în locuința lor va apărea un nou suflet. Blondina a postat o fotografie pe Instagram, iar fanii au reacționat imediat.

Laura Cosoi este însărcinată pentru a treia oară! Actrița trece prin momente extrem de fericite în această perioadă. Aceasta a postat pe rețelele de socializare o fotografie de familie în care apare alături de soțul ei, Cosmin, și de cele două fetițe, Rita și Vera. Ba mai mult, blondina ținea în mână o ecografie, lucru care arată că în curând va deveni din nou mamă. Diva a dezvăluit chiar și sexul copilului!

Aceasta a postat un mesaj extrem de emoționant pe rețelele de socializare. Fanii au reacționat imediat și i-au transmis cele mai frumoase gânduri!

„Cel mai mult îmi place sa fiu cu ei! Mi-am imaginat, alături de Cosmin, o familie mare, unită, cu scaune multe așezate în jurul mesei de Crăciun, cu copiii care să ne colinde, să se alerge în jurul bradului, să mă ajute la făcut prăjituri, o viață în care iubirea să ne acopere! În acest moment brațele noastre devin si mai incapatoare, sufletul si mai plin, emotiile si mai coplesitoare, caci in lumea asta a noastra mai asteptam o fetita, o surioara pentru Rita si Vera.', a scris aceasta pe rețelele de socializare.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest