Laura Cosoi, mămică pentru a doua oară? Detalii din culisele familiei: „Eu sunt persoana care l-a făcut tată” VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

Laura Cosoi şi partenerul de viaţă se pregătesc intens pentru al doilea copi! În cadrului unui interviu în exclusivitate pentru Antena Stars, vedeta a vorbit despre frumoasa familie pe care o are, dar şi despre schimbările radicale din viaţa ei de când a devenit mămică pentru prima dată.

Laura Cosoi a mărturisit că ea şi soţul ei îşi doresc să mai facă un copil. Se pare că la baza dorinţei stă chiar Rita, căreia vor să îi ofere un frăţior sau o surioară mai mică.

"Nouă ne e dor de Rita şi când e în camera de lângă, ca să înţelegi.. E un copil foarte, foarte bun. Un copil blând, nu are toane. E un copil de la care ştii la ce să te aştepţi. Comunicăm extraordinar de bine, doarme noaptea. Chiar doarme de la început. E un copil care ne-a împlinit şi cumva ne-a cununat cu totul, cu relaţia şi nu putem să ne mai imaginăm viaţa altfel sau cum era înainte. Mi se pare că e vorba despre altcineva. (...) Sincer, noi eram foarte sudaţi. Ne-am dat seama de asta şi când a venit Rita. Într-adevăr, e o încercare un copil, dar noi facem echipă. Suntem o echipă şi iubirea cumva e mai mare pentru că e omul care m-a făcut mamă, eu sunt persoana care l-a făcut tată şi când ne uităm la Rita, ni se pare incredibil. Cred că e ceva firesc. Sunt neîndemânatici dacă nu au şansa să schimbe de prea multe mame, de prea multe soacre, de prea mulţi naşi", a spus Laura Cosoi.

"Vă gândiţi să vă mai măriţi familia cu un membru? Minim unul. Dorinţa ta sau a soţului? Amândoi ne dorim foarte mult şi e un noroc că în momentul în care am născut, am venit acasă şi amândoi am zis că ne mai dorim un copil Adică chiar în primele luni, când de obicei nu te mai gândeşti la un copil, dar mi se pare că pentru Rita ar trebui să facem asta şi ea e completă în momentul în care mai are un frate sau o surioară, pentru că până atunci, jumătate eu, jumătate el", a mai spus Laura Cosoi.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest