Laura Dincă, plictisită de Cristian Boureanu? Iubita afaceristului, dezinteres total față de partener/ VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

Avem imagini exclusive cu Laura Dincă și Cristian Boureanu. Paparazzii Spynews.ro i-au filmat în oraș, dar nu așa cum i-am obișnuit sa îi vedem. Chiar dacă afaceristul continuă să își răsfețe iubita prin cele mai de fiță localuri din Capitală, eforturile lui nu mai par a fi apreciate deloc de Laura, care s-a arătat total neimpresionată de ceea ce îi oferă iubitul ei.

Cristian Boureanu și Laura Dincă au ieșit din casă și și-au făcut prezența la o terasă de fițe din București, însă ce trebuia să fie o seară relaxantă și frumoasă pentru cei doi, s-a dovedit a fi o ieșire extrem de plictisitoare pentru blondină. Și spunem asta pentru că mai, mai, a adormit la masă în timp ce afaceristul vorbea cu ea. 

Serile trecute, Cristian Boureanu și iubita lui, Laura, au fost surprinși în timp ce luau cina într-un local select din București. Cei doi se aflau în compania câtorva prieteni de-ai afaceristului. Nimic neobișnuit până aici. Însă ce ne-a atras atenția a fost atitudinea Laurei, în timp ce partenerul ei a fost in centrul atenției, având vorbele la el, Laura era total apatică și absentă, parcă la tot ce se întâmpla în jurul ei.

Laura nu a schimbat o vorbă cu cei din jur, în timp ce se delecta cu preparatele fine. Cristian Boureanu i-a răspuns sec uitându-se în gol. Blonda s-a arătat total dezinteresată de discuțiile de la masă și, poate dacă ar mai fi stat câteva minute în plus, modelul ar fi adormit la restaurant.

Cristian Boureanu și Laura Dincă formează un cuplu de mai bine de șase ani, iar semnele monotoniei în relație deja au început să apară și noi


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest