Laura Giurcanu s-a împăcat cu fostul iubit? Cum au fost surprinși cei doi

 

Laura Giurcanu s-a împăcat cu fostul iubit? În urmă cu câteva săptămâni, vedeta își șoca fanii după ce anunța că s-a despărțit de iubitul ei, pe care îl acuza de infidelitate. Ei bine, se pare că influencerița s-a răzgândit și pare că s-a împăcat cu Cezar. Sau cel puțin asta denotă noua imagine cu cei doi.

Laura Giurcanu s-a împăcat cu fostul iubit? Laura Giurcanu anunța în urmă cu doar câteva săptămâni că relația cu Cezar a ajuns la final. Vedeta a postat un clip video pe rețelele de socializare în care apărea cu ochii în lacrimi. Vedeta a declarat că relația ei nu mai funcționa de mult timp și că în cele din urmă a descoperit că a fost înșelată. Extrem de dezamăgită de Cezar, Laura a decis să pună punct relației.

Ei bine, se pare că lucrurile s-au schimbat, iar zâmbetul i-a revenit Laurei. Internauții au observat că cei doi se urmăresc, din nou, pe rețelele de socializare, postând și câteva imagini din același loc. Laura se află în vacanță alături de câțiva prieteni, printre care se numără și fostul iubit, Cezar. Mai mult,tânărul a postat pe Instagram o imagine în care apare Laura, iar internauții sunt de părere că cei doi vor să se împace.

Vloggerița le-a spus urmăritorilor din mediul online că trece printr-o perioadă grea și încă nu s-a vindecat de despărțirea de fostul logodnic. Laura le-a povestit fanilor săi care a fost motivul pentru care și Cezar au decis să se despartă. Tânărul ar fi înșelat-o, iar ea l-a prins. Blondina a recunoscut că lucrurile între ei nu mergeau tocmai bine în ultima perioadă, dar cu toate astea nu s-a așteptat să fie trădată de cel care a cerut-o de soție.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest