Laura Micovschi, mod inedit de a-i arăta mamei sale că o iubeşte: "Nu am fost niciodată mămoasă"

 

Laura Micovschi este un exemplu demn de urmat! Atunci când vine vorba de mama ei, prezentatoarea de la Antena Stars ştie cum să îi arate că o iubeşte şi să îi mulţumească pentru tot ce a făcut pentru ea.

Laura Micovschi nu foloseşte prea multe cuvinte pentru a-şi arăta iubirea. Ea vrea să demonstreze totul prin fapte şi ştie cum să îşi arate aprecierea faţă mama ei, devenind ceea ce şi-a dorit ea.

"Iubesc frumuseţea mamei mele. Când spun frumuseţe nu mă refer doar la aspectul exterior. Nu am fost niciodată mămoasă. Chestia asta cu mama a venit pe măsură ce am crescut. Fratele meu mereu se giugiulea cu mama, eu am fost o fire mai indepedentă. Pe măsură ce îmbătrânim simţim nevoia să le întoarcem părinţilor noştri dragostea. Tot ce ne-au dat ei până acum, nu doar sentimental, simţim nevoia să fim alături de ei, să le arătăm cât sunt de importanţi şi cât îi iubim", a spus Laura Micovschi.

"Cred că cea mai bună modalitate în care îi spun ce simt pentru ea, e prin acţiunile mele. Prin a-i arăta că ceea ce a vrut ea să crească, copilul, ulterior adultul, am devenit", a adăugat prezentatoarea TV.

Antena Stars demarează campania „Când <<Te iubesc>> nu e de ajuns”

Într-o lume dominată de mesaje digitale, exprimarea sentimentelor a devenit tot mai dificilă. În preajma evenimentelor dedicate Zilei Îndrăgostiţilor şi Zilei Femeii, Antena Stars demarează campania „Când <<Te iubesc>> nu e de ajuns” şi îşi invită telespectatorii să îşi surprindă în cel mai original mod cu putinţă cea mai iubită femeie din viaţă lor.

Campania, ce poate fi văzută şi ca un experiment social, are drept promoteri vedetele staţiei, care au fost invitate să facă o declaraţie de iubire unei persoane dragi din viaţa lor, fără să folosească expresiile „Te iubesc” sau „Mulţumesc”. Emoţia avea să fie cu atât mai mare, cu cât aveau să descopere că într-o cameră alăturată se află chiar persoana despre care au fost invitate să vorbească.

În perioada 11 februarie – 8 martie, telespectatorii Antena Stars sunt invitaţi să îşi surprindă într-un mod cât se poate de original femeile din viaţa lor – iubite, soţii, mame, bunici, surori sau fiice, cu o declaraţie de dragoste în care să nu folosească expresiile „Te iubesc” sau „Mulţumesc”. Videoclipurile vor trebui ulterior trimise printr-un mesaj pe pagina de facebook https://www.facebook.com/antenastarsromania/?fref=ts, urmând ca declaraţiile cele mai emoţionante să fie prezentate de către echipa Antena Stars destinatarilor, acesţia primind şi un premiu din partea echipei.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest